Zonneboiler kopen

Een zonneboiler kopen doet u met een speciaal doel! Een zonneboiler systeem zorgt er voor dat u uw energieverbruik voor warm water met bijna de helft vermindert. Soms is het zelfs mogelijk om subsidie te krijgen voor de aanschaf van dit milieuvriendelijke systeem.

De zonnecollectoren kunnen zonlicht omzetten in warmte en met ons zonneboilersysteem wordt deze warmte weer gebruikt voor het verwarmen van uw tapwater.

De Brink Sun Set is een nieuwe lijn van Brink Climate Systems, dé specialist voor het binnenklimaat van uw woning of bedrijf. U bent alle seizoenen verzekerd van warm water op een kostenbesparende en milieuvriendelijke manier.

Met een zonneboiler:

  • heeft u duurzaam warm water
  • Bespaart u energie
  • Heeft u altijd voldoende warm water
  • Bespaart u op uw energierekening

Tips zonneboiler koper

Voordat u een zonneboiler gaat kopen, is het goed om te weten dat de zonnepanelen stroom leveren en de boilers leveren warm water. U kunt het zien als een milieuvriendelijk alternatief voor aardgas. Er komt bij het gebruik namelijk geen CO2 vrij.

Met uw gezin van bijvoorbeeld 4 personen bespaart u per jaar zo’n gemiddeld 200 m³ gas en 400 kg CO² uitstoot!

Bij Jong Luchtverwarming kunt u terecht voor Brink Climate Systems. Wij zijn de eerste fabrikant in Nederland die dit luchtverwarmingssystemen heeft ontwikkeld en ook op de markt heeft weten te brengen. Wij hebben voor iedere situatie een passend systeem.

Wilt u ook een zonneboiler kopen, dan kan deze geleverd en geïnstalleerd worden voor u, ook wordt u tevens voorzien van een persoonlijk advies op maat.