WTW onderhoud

WTW onderhoud

Het is belangrijk om WTW onderhoud goed bij te houden. Een Warmte Terug Win installatie zorgt voor goede ventilatie met een gering warmteverlies. Door het schoonhouden van de filters kunt u jarenlang plezier hebben van dit product. Jong Luchtverwarming kan u als geen ander de beste installaties aanbieden. Laat u door onze vakkundige en ervaren medewerkers informeren en adviseren, zodat u de juiste keuze maakt voor een uitstekende ventilatie.

Ventilatie nieuwbouw

Een oud huis ventileert zichzelf door middel van kieren en naden. Een nieuwbouw daarentegen is kierdicht en goed geïsoleerd, waardoor er geen sprake van natuurlijke ventilatie. 24 uur per dag is actieve ventilatie nodig voor een gezond binnenklimaat. De beste manier om uw woning goed te laten ventileren is: Balansventilatie met WTW; de lucht wordt via een ventilatiekanaalafgezogen en ook ingeblazen. Warmte uit de afgevoerde lucht wordt gebruikt om de verse lucht voor te verwarmen.

Gevolgen van een slechte WTW unit

Bij een te hoge luchtvochtigheid kunnen symptomen van astma en reuma verergeren. Hoofdpijn, hoesten en slijmvorming kunnen ook een mogelijkheid zijn. Bovendien kunt u ook te maken krijgen met loskomend behang, houtrot, schimmels, ongedierte en beschadigd pleisterwerk.

Over Jong

Jong Luchtverwarming heeft al ruim vijftig jaar ervaring op het gebied van luchtverwarming. Wij zijn uw partner als het gaat om een duurzame en milieuvriendelijke verwarming. 24 uur storingsdienst hoort bij onze klantenservice. Bij storingen kunnen onze medewerkers binnen 24 uur bij u aanwezig zijn om de problemen te verhelpen. Jong Luchtverwarming kan de gehele onderhoud van uw luchtverwarmingssysteem uit handen nemen, zodat alles vakkundig en op precieze wijze wordt uitgevoerd.

Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord. In de webshop kunt u direct uw producten bestellen!