Topkoeling

Het comfort en de leefbaarheid in een woning worden voor een groot deel bepaald door schone lucht en een aangename temperatuur. Zeker in de zomer kan dat nog wel eens problemen opleveren. De temperatuur in huis wordt juist dan in belangrijke mate beïnvloed door de buitentemperatuur en de instraling van de zon. Iets dat snel kan leiden tot onaangename warmte. Luchtverwarming van Brink Climate Systems in combinatie met topkoeling is de comfortabele oplossing voor dit probleem.

Door de combinatie van luchtverwarming met koeling wordt tijdens warme zomerdagen frisse en koele lucht in de woning gebracht. Luchtverwarmingssystemen met de Brink luchtverwarmers Allure en Elan 25 van Brink Climate Systems zijn snel een eenvoudig uit te breiden met koeling. Hiervoor is een complete set leverbaar met een koelblok, een condensingunit en een montageset.

Het voordeel is dat de regeling van de koelinstallatie bij de toestellen volledig is geïntegreerd. Dankzij dit systeem houdt u ook in de zomer op uiterst comfortabele wijze het hoofd koel.