Sonair F+

Sonair F+

Heeft u interesse in een geluidsbestendige Sonair? Jong Luchtverwarming beschikt over de Sonair F+. Het toestel is voorzien van een hoge geluidswering, waardoor het geluid van buiten niet naar binnen kan dringen. Ze worden niet voor niets veel gebruikt in geluids- en opnamestudio’s. De ventilator zit in een geluidsabsorberende pakking, waardoor het geluid van de ventilator en het geluid van buiten tot bijna niets beperkt wordt. Als het toestel is voorzien van verschillende accessoires, dan kan de installatie op elke gewenste plek plaats vinden. Plaatst u het in de buurt van een radiator? Dan vergroot u het rendement van het systeem.

De Sonair beschikt over vele andere voordelen zoals:

  • Weersomstandigheden hebben geen invloed;
  • Kunnen leven en slapen in een gezond binnenmilieu;
  • Eenvoudig te monteren;
  • Is de stilste in zijn klasse;
  • Luchtvochtigheid daalt;
  • Makkelijke filterwisseling.

Types

Sonair bestaat uit twee types: de A+ en de F+. Allebei de toestellen hebben een andere werking. De A+ zorgt ervoor dat de buitenlucht gemengd kan worden met de binnenlucht, en de F+ voert buitenlucht toe. De Sonair F+ is aan de onderkant dicht, waardoor het een hoge geluidswering heeft. Als u veel last heeft van het buitengeluid, is dit toestel de beste oplossing. Het toestel beschikt over een G3-filter. Dit is een ideale filter voor mensen die gevoelig zijn voor fijnstof. Bovendien verwijdert de filter ook textieldraden, cementstof, stuifmeel, sporen, haren, pollen en sigaretten as.

24 uur storingsdienst

Wij zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Dit doen wij door ons voor de volle 100% in te zetten. Heeft u last van problemen of storingen? Schroom dan niet om een belletje te plegen. Onze ervaren en vakkundige medewerkers zijn binnen 24 uur ter plaatse. Door al ruim 50 jaar ervaring te hebben, kunnen wij u met gemak voorzien van een passend advies.