Sonair A+

Sonair A+

Vindt u permanente en gecontroleerde ventilatie in uw woning belangrijk? Dan heeft Jong Luchtverwarming de juiste oplossing voor u! De Sonair A+ zorgt voor een juiste toevoer van verse en gefilterde buitenlucht. Dit toestel beschikt over geluidswerende eigenschappen, maakt nauwelijks tot geen geluid en heeft perfecte filterende eigenschappen. Bovendien is dit toestel uitstekend toe te passen in kantoren of woningen, waarbij het openen van een raam niet kan vanwege stank- geluidsoverlast. Om het toestel te kunnen installeren, moet er een doorvoer worden gemaakt in de buitenmuur. Vervolgens kunt u het plaatsen aan de binnenzijde.

Voordelen Sonair A+

Heeft u last van een allergie? Dan is de Sonair A+ perfect voor u. De buitenlucht kan worden opgewarmd door middel van de binnenlucht, en de binnenlucht wordt dan ook nog een keer gefiltert. Het biedt daarnaast de mogelijkheid tot recirculatie. Dit heeft een positief effect bij mensen met een luchtwegaandoening.

Sonair A+ beschikt over meerdere voordelen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Geluidwerend; – Tochtvrij;
  • Energiezuinig en besparend;
  • Lucht reinigend;
  • Fluisterstil;
  • Eenvoudige installatie (binnenzijde van de buitengevel);
  • geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie;
  • Makkelijk te onderhouden.

Accessoires, zoals filters en zijaansluitingen, maakt de Sonair A+ compleet. Het toestel beschikt over een G3-filter. De filters zijn makkelijk te reinigen en het beste is om het na 6 tot 9 maanden te vervangen. De filter verwijdert stuifmeel, haren, zand, sporen, cementstof, textieldraden, pollen en uitwerpselen van huisstofmijt.

Service

Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring en beschikken over de juiste kennis om u van de juiste adviezen te kunnen voorzien. Onze vakkundige en enthousiaste medewerkers zijn bij storingen binnen 24 uur ter plaatse. In onze webshop vindt u alles wat nodig is voor een goede ventilatie. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan direct contact met ons op en u wordt vriendelijk geholpen.