Renovent Excellent

Goede ventilatie draagt bij aan uw wooncomfort en uw gezondheid. U als gebruiker stelt steeds hogere eisen aan goede ventilatiemogelijkheden in alle jaargetijden. Ook door de overheid worden de eisen ten aanzien van energiezuinigheid en installatiegeluid steeds verder aangescherpt.

Met de Renovent Excellent speelt Brink Climate Systems in op deze veranderingen en introduceert een warmteterugwinunit die niet alleen klaar is voor de huidige, maar ook voor toekomstige ventilatie-eisen.

Een stap vooruit
De voordelen van ventilatie met warmteterugwinning zijn inmiddels bekend: ruimhartig ventileren met minimale energieverliezen en een hoog comfort zonder tochtverschijnselen. Brink Climate Systems heeft ook goed geluisterd naar de wensen van u als gebruiker en naar de wensen van professionele marktpartijen. Het geluidsniveau en het hulpenergieverbruik is verlaagd.

Stil
Mede door toepassing van langzamer draaiende ventilatoren is Brink Climate Systems erin geslaagd het geluidsniveau te verlagen. Ook de warmtewisselaar en het verlagen van de interne weerstand dragen bij aan de geruisloze werking van de Renovent Excellent.

Lager hulpenergieverbruik
Bijkomend voordeel van de maatregelen om het geluidsniveau te verlagen dragen ook bij aan een lager hulpenergieverbruik. Met de Renovent Excellent is Brink Climate Systems erin geslaagd een toestel op de markt te brengen welke in ruime mate voldoet aan de toekomstige Europese eis.

2 varianten
Naast de uitgebreide standaard variant is de Renovent Excellent ook leverbaar in de variant ‘Plus’. Deze is voorzien van extra aansluitmogelijkheden voor bijvoorbeeld een CO2- of vochtsensor.

Uitvoeringen
De Renovent Excellent is leverbaar in een linker-en rechteruitvoering. En met alle aansluitingen aan de bovenkant, maar ook met twee aansluitingen boven en twee onder. Of met drie aansluitingen boven en één onder. Op deze manier heeft u geen last van kanalen die langs het toestel lopen. Dit ziet er niet alleen netter uit, u heeft ook meer ruimte rondom het toestel.

Voordelen Renovent Excellent

  • Compleet met bypass en voorverwarmer
  • Hoge ventilatiecapaciteit van 400 m3/h
  • Stil
  • Hulpenergieverbruik met 40% verlaagd
  • Hogere EPC-reductie
  • Voorbereid op het E-bussysteem