Mechanische ventilatie reinigen

Uw specialist in mechanische ventilatie reinigingen

Jong Luchtverwarming is uw partner op het gebied van mechanische ventilatie reinigen. Om ervoor te zorgen dat u jarenlang plezier kunt beleven van uw ventilatie, is het belangrijk om uw mechanische ventilatie te reinigen. Alleen door goed te ventileren kan het vocht de woning verlaten. Jong Luchtverwarming kan de werkzaamheden wat betreft het onderhouden en reinigen van uw mechanische ventilatie uit handen nemen. Sluit een onderhoudscontract af en u bent verzekerd van een optimale werking van uw product!

Gezondheid

Een mechanisch ventilatiesysteem zorgt voor voldoende luchtcirculatie en het houdt de vochtpercentage in balans. Nieuwbouwhuizen zijn goed geïsoleerd, waardoor het bij deze woningen van groot belang is dat er een goede ventilatie in zit. Zonder een goede mechanische ventilatie kunnen op diverse plekken in huis schimmels, stank, en bacteriën ontstaan. Dit verhoogt de kans op gezondheidsproblemen zoals:

  • Ademhalingsproblemen;
  • Misselijkheid;
  • Klachten aan luchtwegen;
  • Huidallergieën;
  • Hoestbuien.

Laat het niet zover komen en schakel liever vandaag nog dan morgen Jong Luchtverwarming in!

Waarom Jong?

Wij zijn al meer dan 50 jaar werkzaam en beschikken over geruime kennis wat betreft luchtverwarming. Onze ervaren medewerkers kunnen u voorzien van passend advies, afgestemd op uw persoonlijke woon- werkomgeving. Heeft u een storing? Geen zorgen, binnen 24 uur is er een vakkundige medewerker ter plaatsen om uw problemen op te lossen. Via de overheid heeft u daarnaast de mogelijkheid om via een energiebespaarlening op goedwijze een installatie te laten plaatsen. Voor meer vragen over dit concept kunt u altijd contact opnemen met Jong Luchtverwarming. Voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding bent u bij Jong Luchtverwarming aan het juiste adres.

Wilt u meer weten over mechanische ventilatie reinigen? Of heeft u vragen over onze diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 073 – 5432401 of te mailen naar info@jongluchtverwarming.nl