Brink Allure

Aangename warmte en lage energielasten zijn bij de Brink Allure vanzelfsprekend. De nieuwe branderautomaat voldoet aan de laatste ontwikkelingen in de techniek en is bovendien nog energiezuiniger! Verder behoort koeling tot één van de mogelijkheden. Doordat voor koeling een hogere capaciteit aan luchtverplaatsing gewenst kan zijn, is deze serie hierop uitgebreid. Een geheel nieuwe, uiterst bedieningsvriendelijke Brink klokthermostaat met toekomstgerichte E-bus levert de techniek om uw woning snel en energiezuinig op de gewenste temperatuur te brengen.

Door de integratie van regelingen is de Brink Allure snel en eenvoudig uit te breiden met topkoeling/warmtepompen. Zo heeft u zelfs tijdens de warme zomerdagen overdag frisse en koude lucht in de woning.

Systeemeigenschappen Brink Allure

De nieuwe Brink Allure heeft de volgende systeemeigenschappen:

  • Branderautomaat en regeling, waardoor het nog energiezuiniger is.
  • Nieuw uniform gebruikersinterface met display.
  • Een nieuwe Brink klokthermostaat met E-bus.

Webshop

Benieuwd wat de Brink Allure voor u kan betekenen? Of twijfelt u nog over de aanschaf van luchtverwarming? Neem dan contact op met Jong Luchtverwarming via de telefoon of mail. Onze vakkundige medewerkers zijn zeer gespecialiseerd en kunnen u zodoende van een passend advies verstrekken. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen, alleen het beste telt voor u! Kortom: wacht niet langer en bestel vandaag nog uw Brink luchtverwarming.