Luchtbehandeling

Luchtbehandeling

Een prettig en gezond werkklimaat verbetert uw resultaten op de werkvloer. Daarom is het van belang dat er wordt gedacht aan luchtbehandeling in uw gebouw. Jong Luchtverwarming is uw partner in het installeren van een luchtbehandelingsinstallatie. Wij zijn leverancier van diverse topmerken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen dat onze producten een lange levensduur kunnen waarborgen.

Luchtzuivering in huis

Zuivere lucht is van essentieel belang in uw huis. De lucht in uw woning wordt vooral vervuild door sigarettenrook, chemische stoffen en schimmelsporen. In de luchtverwarmingssystemen van Jong Luchtverwarming zit standaard een filter. De filter zorgt ervoor dat 95% van stofdeeltjes uit de lucht wordt gehaald. Afhankelijk van het soort filter dat u kiest, hoe vaker deze vervangen moet worden. Een frisse lucht maakt u en uw omgeving een stuk gezonder. Met name in uw slaapkamer en woonkamer is schone lucht belangrijk, omdat we ons voor een groot deel in deze ruimtes bevinden. Wij als mensen produceren CO2 door middel van ademhaling. In slecht geventileerde ruimtes zal de aanwezigheid van CO2 snel oplopen, vooral met meer mensen. Dit kan zorgen voor een negatieve invloed op uw concentratie en de gezondheid.

Natuurlijke ventilatie

De vervuilde lucht stroomt via een afvoerkanaal de woning uit. Deze manier van ventilatie wordt ook wel mechanische ventilatie genoemd. Het is de goedkoopste manier om een ruimte te laten luchten. Heeft u jongstleden uw naden en kieren dicht laten maken? Dan vindt er minder natuurlijke ventilatie plaats.

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Of heeft u een storing? Neem dan direct contact op met Jong Luchtverwarming. Één van onze ervaren medewerkers zal binnen 24 uur ter plaatse zijn om uw probleem te verhelpen. Als u een onderhoudscontract heeft afgesloten, bent u optimaal verzekerd voor uw luchtverwarmingssysteem. In de webshop kunt u direct uw producten bestellen voor luchtbehandeling.