Lease

Luchtverwarmingsinstallatie en/of warmwatervoorziening leasen?

U bent van plan een nieuwe, energiebesparende cv-combiketel of luchtverwarmer aan te schaffen en u wilt geen hoge kosten voor aanschaf van uw verwarming toestel?

Dan is leasen iets voor u!
Bij Jong Luchtverwarming kunt u een complete verwarmingsinstallatie leasen. Voor een vast bedrag per maand beschikt u over de meest moderne cv-ketel en/of luchtverwarmer. In samenwerking met Santander Consumer Finance kunt u zelf de looptijd bepalen en zodoende ook het uiteindelijke maandbedrag.
Vanaf € 30,00 per maand heeft u al een HR cv ketel of een luchtverwarmingsinstallatie in huis die voldoet aan al uw eisen en wensen.

Comfort lease
Dit product biedt u zekerheid.
Het maandbedrag, de looptijd en het rentepercentage worden vooraf afgesproken. U krijgt de garantie dat er tussentijds niets wijzigt. U weet dus exact waar u aan toe bent en komt nooit voor verrassingen te staan.

  • Vaste termijn krediet (goederenkrediet)
  • Aankopen van € 250 tot maximaal € 12.500
  • Verschillende looptijden mogelijk, afhankelijk van het aankoopbedrag
  • Automatische maandelijkse afschrijving van het overeengekomen maandbedrag
  • Extra betalingen of aflossingen zijn altijd mogelijk en kosteloos

Bel direct 073 5432401(Noord-Brabant) of 010 5019457(Zuid Holland) of vraag een vrijblijvend persoonlijk advies en een op maat gemaakt kostenbesparingsoverzicht aan via het contactformulier over het voordelig en betrouwbaar leasen van complete verwarmingsinstallaties.

Maak gebruik van het Nationaal Energiebespaarfonds!
De Energiebespaarlening welke wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds maakt de aanschaf van een energiezuinige verwarmingsinstallatie nog aantrekkelijker!

Dit Nationaal Energiebespaarfonds wordt ingezet om particuliere woningeigenaren en Verenigingen van Eigenaren een gunstige Energiebespaarlening te bieden. De overheid wil hiermee mensen stimuleren om energiebesparende investeringen in eigen huis aan te brengen. Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan die besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken. Maak van uw huis een heerlijk comfortabel thuis en investeer slim!

Goed om te weten

  • Boetevrij aflossen
  • Tot maximaal € 25.000 lenen
  • Aantrekkelijke rente 2,6% (looptijd 10 jaar)

Meer weten of meteen de aantrekkelijke financiering aanvragen?
➢ Kijk op www.energiebespaarlening.nl