Duurzame ventilatie

Uw specialist in duurzame ventilatie

Duurzame ventilatie zorgt voor een ideaal binnenmilieu. Het wooncomfort wordt verhoogd, terwijl het ook een steentje bijdraagt aan de gezondheid. Bent u op zoek naar dé oplossing voor comfortabele warmte in de koudere seizoenen én tegelijkertijd de verfrissing in de zomer? Jong Luchtverwarming begrijpt zeer goed dat er hogere eisen worden gesteld ten aanzien van de ventilatiemogelijkheden. Met de Renovent Excellent maken wij duurzame ventilatie mogelijk!

Renovent Excellent HR

Een goed ventilatiesysteem zorgt voor filtering én ventilatie van de lucht in uw leefruimte. Dit is noodzakelijk om gezonde luchtkwaliteit te garanderen. Jong Luchtverwarming is gespecialiseerd in luchtbehandelingen en zodoende in het plaatsen van uitstekende ventilatiesystemen. Hiervoor biedt de Renovent Excellent HR dé ideale oplossing. Vervuilde lucht wordt afgevoerd uit uw woning, terwijl schone buitenlucht wordt binnengehaald. Minder energiekosten door het effectieve gebruik van ventilatiesystemen. Gezondheid in combinatie met een vollere portemonnee: wie wil dat niet?

Jong Luchtverwarming is trots op de producten die wij aanbieden. Naast ventilatie kunt u bij ons terecht voor onder andere luchtverwarming, topkoeling en zonnecollectoren. Meer over de Renovent leest u onder Renovent Excellent HR.

Over Jong Luchtverwarming

Al ruim 50 jaar is Jong Luchtverwarming werkzaam in de luchtverwarmingsbranche. Wij zijn uw partner als het gaat om duurzame- en milieuvriendelijke verwarming. Onze specialisatie ligt bij het plaatsen, repareren en renoveren van alle luchtverwarmingssystemen. Beschikt u over een oud verwarmingssysteem? Maakt u zich geen zorgen, wij brengen graag een bezoekje.

Wilt u meer weten over onze producten en/of diensten? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 073 – 5432401 of stuur een e-mail naar info@jongluchtverwarming.nl.