Brink Climate Systems

Brink Climate Systems: Brink luchtverwarming

Brink Climate Systems werkt anders dan een centrale verwarming. Met onze luchtverwarming heeft u door langzaam circulerende lucht geen last van tocht en bovendien is uw woning of bedrijfspand snel op temperatuur. Doordat de ventilatie continue is, verbetert het binnenklimaat. In plaats van een radiator aan de muur heeft u met deze luchtverwarming onopvallende roosters in uw vloer. Zodra de zon in uw woning of bedrijfspand schijnt wordt de temperatuur automatisch aangepast.

Er zijn vele redenen om voor een Brink Climate Systems te kiezen. Het biedt niet alleen unieke comfort met de luchtverwarming, maar heeft ook een hoog rendement en is bovendien zeer energiezuinig. Daarnaast heeft het Brink Climate Systems een geïntegreerd balansventilatie dat ervoor zorgt dat uw woning of bedrijfspand op een gezonde manier wordt verwarmd.

Diverse soorten luchtverwarming

Het systeem bestaat uit meerdere oplossingen zoals de Brink Renovent, Brink Allure en Brink Elan 2.0. De aangename warmte en lage stookkosten zijn bij de Brink Allure vanzelfsprekend. Dit systeem voldoet aan de laatste ontwikkelingen in de techniek en is energiezuinig. Zelfs koeling behoort tot de mogelijkheden. De Brink Elan 2.0 is geheel vernieuwd en flexibel toe te passen. Dit systeem is tevens te combineren met gebalanceerde ventilatie, ook wel warmteterugwinning genoemd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag terug naar onze producten.

Dé luchtverwarmingsspecialist

Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring op het gebied van luchtverwarmingen en beschikken over brede kennis van Brink Climate Systems. Wij voorzien u graag van passend advies, geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. U staat bij ons op nummer 1 en daarom verhelpen wij snel eventuele storingen en renovaties. Neem gerust contact met ons op en geef uw huis weer lucht. Een overzicht van alle producten vindt u in onze webshop!

Allure

Brink Climate Systems - Jong Luchtverwarming

Aangename warmte en lage energielasten zijn bij de Allure vanzelfsprekend.

Details

Elan

Brink Climate Systems : jong

De elan wordt toegepast als warm water de energiedrager is (stadsverwarming e.d.).

Details