Waarom luchtverwarming

Brink Allure

Luchtverwarming zorgt voor verwarming, ventilatie en (elektronische) filtering. Een van de paradepaardjes onder luchtverwarming is de Brink Allure. Dit is een uitstekende luchtverwarmer, die onder alle omstandigheden een ongeƫvenaard rendement van 107% behaald. De Brink Allure is voorzien van een volledig modulerende brander- en ventilator regeling.

Frisse lucht

Met Jong Luchtverwarming kiest u voor een specialist met jarenlange ervaring in luchtverwarming. Wij zijn leverancier van topmerken als Brink, Lennox en Carrier. Onze expertise zorgt ervoor dat de lucht altijd fris, aangenaam en gezond van kwaliteit is. Daarnaast kan luchtverwarming uitgebreid worden met een koeling en/of bevochtigings-unit. Bij de inrichting van uw woning heeft u geen last van hinderlijke radiotoren, omdat het ventilatiesysteem nagenoeg onzichtbaar is. Ook behoort het storende borrelen en tikken tot het verleden. Veelal wordt er gedacht dat luchtverwarming alleen bij nieuwbouw kan worden toegepast. Echter is luchtverwarming bij de vervanging van uw huidige ventilatie systeem ook een zeer geschikte keuze.

Bespaar op uw energierekening door de aanschaf van een luchtverwarmer. Door de investering bespaart u zoveel dat het zichzelf eenvoudig terugverdient. Kortom: wie optimaal van zijn huis wil genieten kijkt niet alleen naar een nieuwe keuken of badkamer, maar ook naar de keuze voor het luxe gevoel van luchtverwarming.

Allure

Brink Climate Systems - Jong Luchtverwarming

Aangename warmte en lage energielasten zijn bij de Allure vanzelfsprekend.

Details

Elan

De elan wordt toegepast als warm water de energiedrager is (stadsverwarming e.d.).

Details