Brink verwarming

Brink Luchtverwarming

Per dag bent u gemiddeld 10 tot 16 uur aanwezig in uw eigen woning. Een comfortabel en gezond binnenklimaat is daarom erg belangrijk. In plaats van losstaande oplossingen, zoals radiatoren, heeft Brink verwarming daarvoor een totaaloplossing bedacht. Brink verwarming is een gezond, duurzaam en energiezuinig klimaatsysteem. Deze kunt u met verschillende modules opbouwen en naar eigen wens aanpassen. Brink luchtverwarming kent samengevat de volgende voordelen:

– Geen zichtbare leidingen en radiatoren
– Elke ruimte is zeer snel op temperatuur
– Milieuvriendelijk
– Eenvoudige bediening en bovendien onderhoudsarm
– Lage kosten door een zeer hoog rendement
– Optimaal binnenklimaat, kortom 24 uur per dag verse lucht

Brink Climate Systems

Brink Climate Systems is dé specialist op het gebied van klimaatoplossingen voor het binnenklimaat. U komt de toepassingen van Brink Climate Systems tegen in zowel woningen, kantoren, sporthallen, scholen als showrooms. De Jong Luchtverwarming heeft als eerste Nederlandse fabrikant luchtverwarmingssystemen ontwikkeld en op de markt gebracht. Hedendaags is Brink Climate Systems uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van ventilatie en internationaal erkend op het gebied van woonhuisventilatie. Met trots kan Jong Luchtverwarming zeggen dat het een gespecialiseerde Brink verwarming dealer is. Bij Jong luchtverwarming bent u daarom aan het juiste adres voor alle Brink luchtverwarming installaties. Wij verwelkomen u ook graag voor onderhoud en/of onderdelen. Dit is de totale service die Jong Luchtverwarming graag aanbiedt.

Brink heteluchtverwarming prijzen?

Bent u op zoek naar Brink verwarming? Of zoekt u slechts naar een specifiek onderdeel? Jong luchtverwarming heeft een ruim assortiment van luchtverwarmingssystemen en is een gecertificeerde dealer van Brink verwarmingen. In onze webshop vindt u onder andere luchtfilters van verschillende systemen voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Bekijk de verschillende Brink luchtverwarming, Brink ventilatie en Brink WTW filters. Deze zijn allen beschikbaar in onze webshop www.luchtverwarmingspecialist.nl.

Allure

Brink Climate Systems - Jong Luchtverwarming

Aangename warmte en lage energielasten zijn bij de Allure vanzelfsprekend.

Details

Elan

Brink Climate Systems : jong

De elan wordt toegepast als warm water de energiedrager is (stadsverwarming e.d.).

Details